for 2-3 servings / pour 2-3 personnes
250 gm cooked chicken / poulet cuit
25 gm breadcrumbs / chapelure
1/2 onion / ognion
1 clove of garlic / gousse d'ail
bunch of thyme / bouquet de thym
1 tsp ground cumin, 1 tsp paprika / 1 càc cumin moulu, 1 càc piment doux
juice of half a lemon / jus d'une moitié de citron
salt, pepper, olive oil / sel, poivre, huile d'olive
Mince the chicken and mix all the ingredients (apart from the olive oil) together / Hacher le poulet et mélanger tous les ingrédients apart de l'huile d'olive.
Form the mixture into rissoles and fry in olive oil until browned. / Faire des rissoles et les poeler jusqu'à elles soient dorées.
Serve with tomato sauce and bulgur or rice and garnish with chopped coriander leaves. / Servir à la sauce tomate et le bulgour our le riz, garnies de feuilles de coriandre.
No comments:
Post a Comment