8 sheets filo pastry / feuilles de pâte filo
50 gm ground pistachios / pistaches moulus
100 gm ground almonds / amandes moulus
3 tablespoonfuls honey / cuillerées miel
1 tablespoonful orange flower water (optional) / cuillerée arôme d'orangier (facultatif)
125 gm butter / beurre
icing sugar, cinnamon / sucre glace, cannelle
Cut each sheet of pastry into 3 strips about 10 cm x 25 cm and brushwith melted butter. / Couper les feuilles de pâte en 3 bandes de 10 cm x 25 cm et couvrir de beurre fondu.
Mix the pistachios, almonds, honey and orange flower water. Put a spoonful of the mixture on each strip and roll up into a cigarette shape, tucking in the sides. / Mélanger les pistaches, amandes, le miel a l’arôme d'orangier et rouler comme une cigarette en bordant les côtés.
Place in a greased ovenproof dish and sprinkle with icing sugar and cinnamon. Bake for about 15 minutes at 180 degrees C, until golden brown. / Mettre sur un plat à four graissé et saupoudrer de sucre et de cannelle. Faire cuire au four pour 15 minutes à 180 degrées C jusqu'à ce qu'ils soient dorés.
Serve warm or cold, sprinkled with more sugar and cinnamon, with coffee or mint tea. / Servir tiède ou frais, saupoudrés de sucre et de cannelle, accompagnés d’un café ou une tasse de thé au menthe.
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